Bloei Boost

Wat is de Bloei-Boost?

De Bloei-Boost is een uniek 1-op-1 traject gedurende drie maanden. Tijdens de Bloei-Boost gaan we met regelmaat samen aan de slag omdat je gedurende langere tijd wilt dat ik met je meedenk. Je hebt die stok achter de deur nodig om mét positieve professionele aansturing van mijn kant jouw eigen praktijk verder op te bouwen.

 

Wat gaan we doen tijdens de Bloei Boost?

Drie maanden lang kijken we naar:

  • de uitdagingen die je ervaart met jouw praktijk aan het begin van de Bloei Boost én welke richting je op wilt gaan
  • de mogelijkheden en groeikansen in kaart brengen voor jouw praktijk
  • het finetunen van je doelgroep, aanbod, werkwijze en neerzetten van een stevige (nieuwe) basis voor jouw praktijk
  • De inhoud van de Bloei-boost is geheel op maat afgestemd op jouw behoeftes én dat wat er nodig is om weer te gaan bloeien!

Onderwerpen die bijvoorbeeld aan bod kunnen komen:
Doelgroep verfijnen, werkwijze aanscherpen, het samenstellen van een passend en aantrekkelijk aanbod in jouw praktijk, social media kennis vergroten, werken aan jouw zichtbaarheid op een manier die bij jou past, mindset, financiën, website uitstraling en must-do's, etc.

 

Waarom zou ik de Bloei-boost willen?

Een online training is niet wat je zoekt. Ook heb je geen behoefte aan een langduriger programma in een groep. Je gedijt het beste bij 1 op 1 begeleiding. Je vindt het fijn als je langer mijn expertise kan gebruiken om jouw eigen praktijk verder op te bouwen.

Voor je gevoel ben je nog een beetje zoekende met jouw praktijk en mis je de focus. Ergens is er ook een kritisch stemmetje, dat je zo nu en dan van je stuk brengt. Je hebt het gevoel dat je er alleen voor staat. Daarnaast ben je onder de indruk van collega’s bij wie alles voor de wind lijkt te gaan.

Je wilt graag stappen zetten, mét mijn hulp, zodat je niet alles alleen hoeft op te pakken. Je voelt dat het tijd is om te  investeren in jezelf én je eigen praktijk! Je voelt dat het tijd is om tot BLOEI te gaan komen!

Wat levert het me op?

Ik laat gedurende drie maanden mijn expertise op jouw praktijk schijnen en geef je de inzichten en tools die je nodig hebt. Zo zal het jou verder brengen om jouw praktijk verder te laten groeien en je met hernieuwde focus en energie verder kan! Echt een boost voor jou én jouw praktijk!

Meer informatie

Wil je meer weten over de concrete inhoud van de Bloei Boost en of wij een 'match made in heaven' zijn? Plan dan eerst een kosteloos Bloei-belletje in van 30 minuten. Tijdens het gesprek kijken we samen naar de kansen en mogelijkheden van jouw praktijk én hoe ik jou daar verder bij kan helpen.