Bloei Boost

Wat is de Bloei-Boost?

De Bloei-Boost is hét 1 op 1 traject met mij om jouw eigen praktijk een boost te geven. Tijdens de Bloei-Boost gaan we samen aan de slag omdat je behoefte hebt aan nieuwe inzichten én stappen vooruit. Je hebt een stok achter de deur nodig om mét positieve professionele aansturing van mijn kant jouw eigen praktijk verder op te bouwen, zonder dat je vast zit aan een langdurige training of programma.


Wat houdt de Bloei Boost in?

  • Eén op één coaching met mij
  • Gedurende de Bloei Boost ben ik JOUW mentor: mail en whatsapp mij tussendoor je vragen, daar waar je input op wilt, enz. Ik ben er voor je!
  • De inhoud van de Bloei-boost is geheel op maat afgestemd op jouw behoeftes én dat wat er nodig is om weer (verder) te gaan bloeien!
Onderwerpen die bijvoorbeeld aan bod kunnen komen:
Doelgroep verfijnen, werkwijze aanscherpen, het samenstellen van een passend en aantrekkelijk aanbod in jouw praktijk, social media kennis vergroten, werken aan jouw zichtbaarheid op een manier die bij jou past, mindset, financiën, website uitstraling en must-do's, etc.

Waarom zou ik de Bloei-boost willen?

Je hebt behoefte aan nieuwe frisse helpende inzichten! Het lijkt nu even wat minder te stromen, de werkzaamheden in je eigen onderneming geven je niet meer de energie die je voorheen kreeg én je weet dat het nodig is om één en ander te gaan finetunen. Je 'weet' dat het anders kan én mag gaan! Al is het voor jou nog niet helder wat daarvoor nodig is!

Je wilt graag stappen vooruit zetten, mét mijn hulp, zodat je niet alles alleen hoeft uit te zoeken. Merk jij ook dat het tijd is om te investeren in jezelf én je eigen praktijk en bepaalde patronen te gaan doorbreken? Jij bent er klaar voor: het is tijd om (nóg meer) tot BLOEI te komen!

Wat levert het mij op?

Ik laat gedurende de Bloei Boost mijn expertise op jouw praktijk schijnen en geef je de inzichten en tools die je nodig hebt. Zo zal het jou verder brengen om jouw praktijk verder te laten groeien en je met hernieuwde focus en energie verder kan! Echt een boost voor jou én jouw praktijk!

Dus: ben jij klaar voor de leukste klanten van de wereld? Een aanbod in jouw praktijk waar je zélf ook helemaal blij van word? Een praktijk die (weer) gaat stromen als nooit tevoren? Helderheid in dat koppie van jou én waar jij de mensheid mee mag helpen? Top! Daar help ik je graag mee...