Bloei Boost

Let op! Alleen nog in maart te reserveren voor een Bloei Boost in maart of april! De Bloei Boost gaat uit mijn 'assortiment'... 😉

 

Wat is het?

Een waardevolle boost voor jouw eigen coachingspraktijk. Je bent redelijk tevreden met hoe het loopt. Toch voel je dat het tijd is voor het aanscherpen van je aanbod en focus.

Hoe lang duurt het?

4 uur

Wat bespreken we tijdens de Bloei-boost?

  • de mogelijke knelpunten in je praktijk;
  • jouw specifieke vragen;
  • waar je kansen liggen om verder te  groeien.

Waarom zou ik dit willen?

Omdat je wilt groeien met je praktijk. Je weet alleen niet zo goed waar te beginnen, hoe je het moet aanpakken, welke kant je op wilt.

Wat levert het me op?

Ik laat mijn expertise op jouw praktijk schijnen. Ik kijk dus met andere ogen naar jouw praktijk. Zodat het jou en je praktijk een stuk verder brengt. Waardoor je met hernieuwde focus en energie jouw praktijk verder laat groeien!

Meer informatie

Wil je meer weten over mijn aanbod voor jou? Plan dan eerst een Bloei-belletje in. Tijdens dit vrijblijvende gesprek geef ik je binnen een half uur waardevolle tips voor jouw eigen praktijk of praktijk-to-be.