Bloei Boost XXL

Wat is het?

Je wilt gedurende langere tijd dat ik met je meedenk. Je hebt die stok achter de deur nodig om mét positieve professionele aansturing van mijn kant jouw eigen praktijk verder op te bouwen.

Hoe lang duurt het?

Het is een uniek 1-op-1-traject van 3 maanden.

Wat bespreken we tijdens de Bloei Boost XXL?

Drie maanden lang kijken we naar:

 • jouw uitdagingen
 • de mogelijkheden voor je praktijk
 • het neerzetten van een stevige basis
 • De inhoud van de Bloei-boost-XXL is geheel op maat

Onderwerpen die aan bod komen:

 • website
 • zichtbaarheid
 • social media
 • doelgroep
 • aanbod
 • onderscheiden
 • mindset
 • werkwijze
 • financiën
 • en nog veel meer...

Waarom zou ik dit willen?

Een eenmalige boost is niet wat je zoekt. Je vindt het fijn als je langer mijn expertise kan gebruiken om jouw eigen praktijk verder op te bouwen.

Voor je gevoel ben je nog een beetje zoekend met jouw praktijk en mis je de focus. Ergens is er ook een kritisch stemmetje, dat je zo nu en dan van je stuk brengt. Je hebt het gevoel dat je er alleen voor staat. Daarnaast ben je onder de indruk van collega’s bij wie alles voor de wind lijkt te gaan.

Je wilt graag stappen zetten, mét mijn hulp, zodat je niet alles alleen hoeft op te pakken. Je voelt dat het tijd is om te  investeren in jezelf én je eigen praktijk! Je voelt dat het tijd is om tot BLOEI te gaan komen!

Wat levert het me op?

Ik laat gedurende drie maanden mijn expertise op jouw praktijk schijnen. Ik kijk dus met andere ogen naar jouw praktijk. Zodat het jou en je praktijk een stuk verder brengt. Waardoor je met hernieuwde focus en energie jouw praktijk verder laat groeien!

Meer informatie

Wil je meer weten over mijn aanbod voor jou? Plan dan eerst een Bloei-belletje in. Tijdens dit vrijblijvende gesprek geef ik je binnen een half uur waardevolle tips voor jouw eigen praktijk of praktijk-to-be.