Wil jij een unieke en onderscheidende praktijk?

Herken jij je hierin?

Jij bent een hooggevoelige coach met een (startende) praktijk

De behoefte aan het vergroten van jouw kennis op het gebied van ondernemen op een manier die bij JOU past, is herkenbaar voor jou!

Je bent nog zoekende hoe jij jouw eigen praktijk uniek en onderscheidend neer mag zetten

Jouw mindset gaat wel eens met je aan de haal en de kritische stemmetjes laten je met regelmaat wankelen van onzekerheid

Je voelt dat jouw praktijk op jóuw manier een succes kan worden, zonder een keurslijf van 'dingen moeten' die niet bij je passen 

Hoe zou het voor je zijn als je

met mijn hulp jouw praktijk wél onderscheidend neer gaat zetten, vanuit jouw ware potentie?

inzichten krijgt in wat jou uniek maakt en waarom jouw klanten júist op jou zitten te wachten?

samen met een fijne groep coaches werkt aan het vergroten van jouw comfortzone, zodat jouw praktijk met je mee groeit?

gedurende langere tijd van mijn jarenlange opgedane kennis en ervaring mag leren?

werkt aan jouw zichtbaarheid op een manier waar je je goed bij voelt én zo jouw leukste klanten naar je toe trekt?

Dan is het programma "Bloei met ware potentie" echt iets voor jou!

Voor wie is dit programma geschikt?

Voor jou als je voelt dat er veel méér in je zit en dat een onderscheidende praktijk écht voor jou is weggelegd, alleen hoe dan?! Je weet nu niet hoe je het (anders) mag gaan aanpakken om verder te groeien en een blijvende stroom klanten aan te trekken. Op jouw eigen-wijze wil je gaan ontdekken hoe jouw eigen praktijk neergezet mag gaan worden, zonder strikt keurslijf van 'must-do's'. Ja, mét praktische kennis op het gebied van ondernemen en marketing mét genoeg ruimte om dat te doen op JOUW manier.

Het is tijd om jouw ware potentie tot bloei te laten komen en je hebt daar hulp bij nodig! Je staat open voor de inzichten in de groeikansen en mogelijkheden voor jouw eigen praktijk, met focus aan de slag, weten hoe je jouw allerleukste klanten wél weet aan te trekken, enzovoorts.  

Bonus!

Het programma 'Bloei met ware potentie' start met een nieuwe groep in september 2022. Meer weten? Neem vrijblijvend contact met mij op...

 Wat zit er in dit programma?

  • 'Bloei met ware potentie' is een programma van 6 maanden
  • Het programma is samengesteld met een waardevolle combinatie van het vergroten van praktische ondernemerskennis, marketing-inzichten, persoonlijke groei, in verbinding blijven met jouw missie én een nuchter stukje spiritualiteit
  • Zes mentor calls (1 op 1) van 60 minuten, waarin we heel specifiek op jouw praktijk gaan inzoomen, doelen stellen, het finetunen van jouw werkwijze / doelgroep / aanbod, enzovoorts. 
  • Vijf online masterclasses met de groep van 60-90 minuten waarin diverse thema's worden behandeld. 
  • Zes online Q&A's met de groep waarin alle vragen die spelen beantwoord worden
  • Twaalf online focussessies met de groep van 30 minuten, waarin je de stok achter de deur ervaart om ook daadwerkelijk in beweging te blijven mét focus.
  • Drie volledig verzorgde livedagen op locatie met de groep met thema's als zichtbaarheid, financiën, persoonlijke en ondernemersmindset.
  • 24/7 beschikbaarheid tot de besloten Facebookgroep waarin je ten alle tijde jouw vragen kan stellen, om input kan vragen, gedachtekronkels kan delen, enz.

Dit alles onder begeleiding van mij en mijn enorme enthousiasme en drive om jou op weg te helpen naar jouw unieke en onderscheidende praktijk! Kortom: samen gaan we jouw ware potentie opzoeken en tot bloei laten komen!

Als ik nu de balans opmaak dan heb ik: meer focus, mijn prioriteiten duidelijk, inspiratie en kennis opgedaan, gelachen, mijn hart gelucht, mij kwetsbaar opgesteld, mijn comfortzone meerdere malen verlaten, nieuwe mensen ontmoet, mijn netwerk uitgebreid, mij persoonlijk ontwikkeld, mijn bedrijf geprofessionaliseerd en mijn eigen training ontwikkeld! Het programma heeft mij veel gebracht en daar ben ik dankbaar voor! Ik heb dingen gedaan die ik anders, in mijn eentje, misschien wel nooit gedaan zou hebben.

Enthousiast over dit programma?

Ben jij klaar voor persoonlijke en zakelijke groei? Ben jij van plan om alles uit dit programma te halen wat er in zit, zodat jij de sleutels tot succes voor jouw eigen praktijk gaat vinden? Besef jij dat JIJ het zélf mag gaan doen en dat ik je daarbij ondersteun als businessmentor met mijn jarenlange ervaring, kennis en coachingsvaardigheden? Dan zouden wij weleens een match kunnen zijn! 

Om er zeker van te zijn dat dit programma bij jou past, plannen we eerst een Bloei-belletje! Zo kan ik bepalen of dit programma ook echt aansluit bij jouw behoeftes en verwachtingen. Voor het succes van dit programma voor jou wil ik namelijk zeker weten dat jij in de juiste fase zit én wil ik enthousiaste, toffe, leergierige, positieve coaches mee laten doen, die met liefde naar hun eigen onzekerheden en angsten durven te kijken én met volle angst vooruit durven te gaan. 

Alleen kom je ver, samen kom je (sneller) verder!

Bonus!

De investering van dit programma is nu 1997 euro excl btw (in plaats van 2497 euro excl btw!) Betalen in termijnen is mogelijk!