Wil jij een unieke en onderscheidende coachingspraktijk?

Herken jij je hierin?

Je bent een hooggevoelige vrouw met een (startende) coachingspraktijk

Je bent al een tijdje bezig met je coachingspraktijk en het loopt niet zoals je in gedachten had

Je ziet door de bomen het bos niet meer en je weet eigenlijk niet zo goed hoe je het aan moet pakken

Je hebt het gevoel dat er al zoveel coaches zijn en dat er niemand op jou zit te wachten

Je volgt allerlei cursussen, workshops omdat je denkt dat je nog niet goed genoeg bent

Hoe zou het voor je zijn als je

met mijn hulp jouw praktijk wél onderscheidend neer gaat zetten, vanuit jouw ware potentie?

inzichten krijgt in wat jou uniek maakt en waarom jouw klanten júist op jou zitten te wachten?

samen met een fijne groep coaches werkt aan het vergroten van jouw comfortzone, zodat jouw praktijk met je mee groeit?

gedurende langere tijd van mijn jarenlange opgedane kennis en ervaring mag leren?

werkt aan jouw zichtbaarheid op een manier waar je je goed bij voelt én zo jouw leukste klanten naar je toe trekt?

Dan is het programma "Bloei met ware potentie" echt iets voor jou!

Voor wie is dit programma geschikt?

Voor jou als je voelt dat er veel méér in je zit en voelt dat een onderscheidende praktijk écht voor jou is weggelegd, alleen hoe dan?! Je weet nu niet hoe je het (anders) mag gaan aanpakken om wél te groeien en daadwerkelijk klanten aan te trekken. Voor je gevoel doe je ontzettend je best (sterker nog: je bent hartstikke hard aan het werk), maar het stroomt niet. De acties die je neemt zijn zonder gerichte focus, je durft jezelf met moeite te laten zien, je kritische mindset breekt je stukje bij beetje af. 
Het is tijd om jouw ware potentie tot bloei te laten komen en je hebt daar hulp bij nodig! Je staat open voor de inzichten in de groeikansen en mogelijkheden voor jouw eigen praktijk, met focus aan de slag, weten hoe je jouw allerleukste klanten wél weet aan te trekken, enzovoorts.  

Bonus!

De nieuwe groep start op 1 september 2021. Geef jij je op vóór 1 augustus? Dan ontvang jij een bonus: één uur 1:1 met mij cadeau én deelname aan de besloten Facebookgroep waarin je al jouw vragen kan delen. Kortom: ik ben langer jouw businessmentor, waardoor je nog langer gebruik kan maken van mijn kennis, jarenlange ervaring én expertise!

Wat zit er in dit programma?

  • 'Bloei met ware potentie' is een programma van 6 maanden
  • Zes mentor calls (1 op 1) van 60 minuten, waarin we heel specifiek op jouw praktijk gaan inzoomen, doelen stellen, het finetunen van jouw werkwijze / doelgroep / aanbod, enzovoorts. 
  • Zes online masterclasses met de groep van 60-90 minuten waarin diverse thema's worden behandeld. 
  • Zes online Q&A's met de groep waarin alle vragen die spelen beantwoord worden
  • Twaalf online focussessies met de groep van 30 minuten, waarin je de stok achter de deur ervaart om ook daadwerkelijk in beweging te blijven mét focus.
  • Drie volledig verzorgde livedagen op locatie met de groep met thema's als zichtbaarheid, financiën, persoonlijke en ondernemersmindset.
  • 24/7 beschikbaarheid tot de besloten Facebookgroep waarin je ten alle tijde jouw vragen kan stellen, om input kan vragen, gedachtekronkels kan delen, enz.

Dit alles onder begeleiding van mij en mijn enorme enthousiasme en drive om jou op weg te helpen naar jouw unieke en onderscheidende praktijk! Kortom: samen gaan we jouw ware potentie opzoeken en tot bloei laten komen!

Als ik nu de balans opmaak dan heb ik: meer focus, mijn prioriteiten duidelijk, inspiratie en kennis opgedaan, gelachen, mijn hart gelucht, mij kwetsbaar opgesteld, mijn comfortzone meerdere malen verlaten, nieuwe mensen ontmoet, mijn netwerk uitgebreid, mij persoonlijk ontwikkeld, mijn bedrijf geprofessionaliseerd en mijn eigen training ontwikkeld! Het programma heeft mij veel gebracht en daar ben ik dankbaar voor! Ik heb dingen gedaan die ik anders, in mijn eentje, misschien wel nooit gedaan zou hebben.

Enthousiast over dit programma?

Ben jij klaar voor persoonlijke en zakelijke groei? Ben jij van plan om alles uit dit programma te halen wat er in zit, zodat jij de sleutels tot succes voor jouw eigen praktijk gaat vinden? Besef jij dat JIJ het zélf mag gaan doen en dat ik je daarbij ondersteun als businessmentor met mijn jarenlange ervaring, kennis en coachingsvaardigheden? Dan zouden wij weleens een match kunnen zijn! 

Om er zeker van te zijn dat dit programma bij jou past, plannen we eerst een Bloei-belletje! Zo kan ik bepalen of jij aan dit programma kan gaan deelnemen. 
Dit programma is namelijk niet voor iedereen weggelegd! Voor het succes van dit programma wil ik namelijk enthousiaste, toffe, leergierige, positieve coaches mee laten doen, die met liefde naar hun eigen onzekerheden en angsten durven te kijken én met volle angst vooruit durven te gaan. 

Alleen kom je ver, samen kom je (sneller) verder!