Bloei vanuit de Basis

Herken jij dit?

Je bent nét gestart met je eigen praktijk of je hebt dé wens om een eigen praktijk op te starten. De droom van een eigen praktijk wil je waar gaan maken! Je weet alleen niet zo goed hoe je dat aan moet pakken... Je ziet al zoveel andere coaches om je heen, wie zit er eigenlijk op jou te wachten?
Mocht je al jouw eigen praktijk hebben en voel je je zoekende? Dan is deze training ook echt voor jou! Je hebt gemerkt dat je eigenlijk niet precies weet hoe je die klanten aan kan trekken, voor je gevoel doe je gewoon maar wat. Je twijfelt of het zo de goede kant op gaat. De klanten blijven uit of zijn er nauwelijks...

Hoe zou het voor je zijn als je...

 • Stap voor stap leert hoe je jouw praktijk met een stevige basis neer kan zetten?
 • Weet hoe jij jouw allerleukste doelgroep voor jouw praktijk helder krijgt en daardoor ook weet aan te spreken én aan te trekken?
 • Al meer vertrouwen krijgt in jezelf én in jouw praktijk, zodat je met toenemend vertrouwen (en minder kritische stemmetjes in jouw hoofd) stappen vooruit blijft zetten?
 • Jouw eigen praktijk op een manier die bij jou past uniek en onderscheidend neer weet te zetten?

Waarom zou je dit willen?

Je voelt diep van binnen dat je met jouw kennis, levenservaring en coachingskills écht heel veel kan betekenen voor de wereld om je heen. Je wilt heel graag jouw kennis op het gebied van ondernemen, mindset, zichtbaarheid, onderscheidendheid, enz vergroten, zodat je wéét waar je mee bezig bent én waar je naar toe wilt met jouw praktijk. Jouw vertrouwen groeit, je begint er al meer van te genieten, de klanten trek je al meer aan, je krijgt al meer naamsbekendheid, enzovoorts.

Wat zit er allemaal in deze training?

 • Je hebt toegang tot jouw eigen online leeromgeving
 • In de online leeromgeving vind je 12 modules met heldere, beknopte video's met bijbehorende werkboeken en affirmaties
 • Je hebt één jaar toegang tot de training in de online leeromgeving
 • Je bent één jaar lid van een besloten groep op Facebook: hierin kan je jouw vragen stellen, feedback geven, jezelf laten inspireren, anderen motiveren, enz.
 • Iedere maand vindt er in deze besloten groep een live q&a plaats. (Mocht je er niet live bij kunnen zijn, kan je deze q&a altijd nog later terugkijken.)
 • Inhoud van de modules is onder andere: voorbereidende fase, inzichten in jezelf als coach, mindset, doelgroep-bepaling, aanbod in jouw praktijk, werkwijze, zichtbaarheid, social media, praktische praktijkvoering, financiën, wat te doen als het even niet stroomt, etcetera.
 • VIP-versie: investeer in deze training met één op één begeleiding! Je hebt met mij drie keer 30 minuten 1:1 coaching voor extra diepgang in jouw eigen praktijk. Dé kans om heel specifiek op jouw praktijk in te zoomen!

Hoe lang neemt deze training in beslag?

Jouw praktijk basis staat binnen 3 maanden, als jij enthousiast én doortastend met deze training aan de gang gaat! Heb je meer tijd nodig? Dat kan! Je hebt één jaar toegang tot de training in de online leeromgeving.

Na opgave kan jij gelijk beginnen aan de training!

Wat is de investering?

De training zónder 1:1 begeleiding:

Je betaalt 150 euro excl btw (i.p.v. 297 euro excl btw) voor de training Bloei vanuit de Basis zonder 1:1 begeleiding.

De training mét 1:1 begeleiding:

Je betaalt 275 euro excl btw (i.p.v. 547 euro excl btw) voor de training Bloei vanuit de Basis mét 1:1 begeleiding.

Getuigenissen

Ik ben nog steeds super blij dat ik toen de tijd de stoute schoenen heb aangedaan en ik de training gestart ben, anders was er waarschijnlijk geen praktijk meer geweest….
 
Liefs Sytske
Ik zit vol zelfvertrouwen en ambitie en dat allemaal dankzij jou en je leuke training en ook de steun van die lieve dames in de facebook groep!
 
Een hele dikke dankjewel!
 
Ann

Ik ben echt heel blij dat ik hieraan deelneem. Elke module zet me steeds weer aan het denken en de opdrachten zijn direct toe te passen in de praktijk.

De extra 1-op-1 begeleiding vind ik heel fijn, omdat ik hierdoor de ruimte heb om een aantal keer met Marieke te sparren en te vragen om tips en advies. 

Voor mij persoonlijk is zichtbaarheid een leerpunt. Mede door de stappen die ik bij deze training al heb gezet, lukt het me nu om meer te posten op sociale media, en onlangs zelfs een workshop die ik ga geven. Mijn zelfvertrouwen groeit en het vuurtje in mij gaat steeds harder branden. Het werpt zijn vruchten af.

Liefs, Esmy

Meer informatie:

Wil je meer weten over deze training én welke versie het meeste geschikt is voor jou? Plan dan eerst een Bloei-belletje in. Tijdens dit kosteloze gesprek gaan we kijken naar de kansen en mogelijkheden voor jouw praktijk én hoe ik jou daarbij zou kunnen helpen.