Bloei vanuit de Basis

Herken jij dit?

Nu je jouw coachingsdiploma in handen hebt, droom je over jouw eigen praktijk. Je weet alleen niet zo goed hoe je dat aan moet pakken... Je ziet al zoveel andere coaches om je heen, wie zit er eigenlijk op jou te wachten?
Mocht je al jouw eigen praktijk hebben, weet je eigenlijk niet precies hoe je die klanten aan kan trekken, voel je je zoekende en mis je de houvast en focus om verder te bouwen aan jouw praktijk. Je zet wel stapjes vooruit, maar twijfelt of het zo de goede kant op gaat. De klanten blijven uit of zijn er nauwelijks...

Hoe zou het voor je zijn als je...

 • Stap voor stap leert hoe je jouw praktijk met een stevige basis neer kan zetten?
 • Weet hoe jij jouw allerleukste doelgroep voor jouw praktijk helder krijgt en daardoor ook weet aan te spreken én aan te trekken?
 • Al meer vertrouwen krijgt in jezelf én in jouw praktijk, zodat je met toenemend vertrouwen (en minder kritische stemmetjes in jouw hoofd) stappen vooruit blijft zetten?
 • Jouw eigen praktijk op een manier die bij jou past uniek en onderscheidend neer weet te zetten?

Waarom zou je dit willen?

Je voelt diep van binnen dat je met jouw kennis, levenservaring en coachingskills écht heel veel kan betekenen voor de wereld om je heen. Je wilt heel graag jouw kennis op het gebied van ondernemen, mindset, zichtbaarheid, onderscheidendheid, enz vergroten, zodat je wéét waar je mee bezig bent én waar je naar toe wilt met jouw praktijk. Jouw vertrouwen groeit, je begint er al meer van te genieten, de klanten trek je al meer aan, je krijgt al meer naamsbekendheid, enzovoorts.

Wat zit er allemaal in deze training?

 • Je hebt toegang tot jouw eigen online leeromgeving
 • In de online leeromgeving vind je 12 modules met heldere, beknopte video's met bijbehorende werkboeken en affirmaties
 • Je hebt één jaar lang toegang tot de training in de online leeromgeving
 • Je bent 9 maanden lid van een besloten groep op Facebook: hierin kan je jouw vragen stellen, feedback geven, jezelf laten inspireren, anderen motiveren, enz.
 • Iedere maand vindt er in deze besloten groep een live q&a plaats. (Mocht je er niet live bij kunnen zijn, kan je deze q&a altijd nog later terugkijken.)
 • Inhoud van de modules is onder andere: voorbereidende fase, inzichten in jezelf als coach, mindset, doelgroep-bepaling, aanbod in jouw praktijk, werkwijze, zichtbaarheid, social media, praktische praktijkvoering, financiën, wat te doen als het even niet stroomt, etcetera.
 • VIP-versie: investeer in deze training met één op één begeleiding! Je hebt met mij drie keer 30 minuten 1:1 coaching voor extra diepgang in jouw eigen praktijk. Dé kans om heel specifiek op jouw praktijk in te zoomen!

Hoe lang neemt deze training in beslag?

Jouw praktijk basis kan binnen 3 maanden staan! Je hebt één jaar toegang tot de training in de online leeromgeving.

Na opgave kan jij gelijk beginnen aan de training!

 

Wat is de investering?

De training zónder 1:1 begeleiding:

De investering is 297 euro excl btw voor deze training zonder 1:1 begeleiding.  

De training mét 1:1 begeleiding:

De investering is 547 euro excl btw voor deze training mét 1:1 begeleiding.

Getuigenissen

De training Bloei vanuit de basis was net nieuw, het trok mij aan omdat ik het op mijn eigen tijd kan doen en terug kan kijken en lezen.  
Ik ben gestart en dat heeft wel het een en ander teweeg gebracht. Je gaat kijken naar de basis, waar gaat mijn vuurtje van branden, waar word ik blij van en krijg ik energie van.
Soms bracht het wat verwarring en dan is de besloten facebookgroep erg fijn. Je kan gelijk je hart luchten op de pagina en krijgt er hartverwarmende, herkennende reacties en tips voor terug.
Ik heb gekozen voor de VIP variant, daar zit extra 1 op 1 gesprekken met Marieke bij. Ik vind het fijn om even te sparren en Marieke helpt je zo weer op weg.
Zo hebben we samen gekeken naar mijn aanbod en door te sparren, heb ik een nieuwe training, voor mijn doelgroep, gemaakt. Super blij mee!!
Ik ben nog niet helemaal klaar met de training Bloei vanuit de basis, maar merk nu al dat ik veel zelfverzekerder ben, ik groei zie in mijn praktijk, ik meer op social media post en daar leuke reacties op krijg, ik nu weet wie mijn doelgroep is en me daar meer op kan richten.
Ik ben nog steeds super blij dat ik toen de tijd de stoute schoenen heb aangedaan en ik de training gestart ben, anders was er waarschijnlijk geen praktijk meer geweest….
 
Liefs Sytske
Ik ben dus volop alive and kicking en druk aan het werk! En volgens mij is dat een rechtstreeks gevolg van de training. Het stroomde niet zo goed bij me, maar door de training ben ik weer positiever gaan denken en me terug wat gaan verdiepen in wat stroomt er nu niet. Ik ging mijn website aanpassen, kleine veranderingen, maar voor mij toch een wereld van verschil. 
Ik kreeg mijn visie weer terug helder op papier. Ik heb durven neen zeggen op mijn hoofdberoep op alweer de vraag om meer uren te doen en ik houd nog steeds vol.
En het is heel gek, maar ik krijg momenteel de ene vraag na de andere om mensen te begeleiden. 
Door de training heb ik het aangedurfd mensen aan te spreken, reclame te maken, me kenbaar te maken. Ik trok mijn stoute schoenen aan en bam, ik heb ook ineens zomerkampjes bij mijn aanbod. 
Ik zit vol zelfvertrouwen en ambitie en dat allemaal dankzij jou en je leuke training en ook de steun van die lieve dames in de facebook groep!
 
Een hele dikke dankjewel!
 
Ann

Meer informatie:

Wil je meer weten over deze training én welke versie het meeste geschikt is voor jou? Plan dan eerst een Bloei-belletje in. Tijdens dit kosteloze gesprek gaan we kijken naar de kansen en mogelijkheden voor jouw praktijk én hoe ik jou daarbij zou kunnen helpen.