Hoe overleef ik de start van mijn praktijk?

'Oh hemel! Waar ben ik aan begonnen? De opleiding ben ik doorgevlogen met veel plezier en passie. Maar nu? Waar moet ik beginnen? Wie zit er op mij te wachten? Ik doe eigenlijk maar wat. Ik zie door de bomen het bos niet meer...'

Herkenbaar? Wel voor mij! Gelukkig is daar verandering in gekomen en deel ik mijn jarenlange ervaring, tips en trics graag met jou! Want als ik een succesvolle eigen praktijk kan opbouwen, dan kan jij dat ook! Ik help je daar heel graag bij...

Deze GRATIS challenge 'Hoe overleef ik de start van mijn eigen praktijk' is zéér waardevol, inspirerend én praktisch! Bommetje vol met tips, handige weetjes, slimme acties én meer! Je kan door het volgen van de challenge direct aan de slag met de tips die je zult ontvangen. Dat scheelt jou weer heel wat uitzoekwerk én ik garandeer je dat je weer meer houvast gaat krijgen in het starten van jouw eigen praktijk.

Opgeven kan hieronder! Je bent van harte welkom! (Ook als je niet alles live kan meedoen, kan je je opgeven. Alles is terug te kijken!)

De challenge is van 23 mei tot en met 27 mei 2022. Zodra je je hieronder hebt opgegeven ontvang je een mailtje in je mailbox, zodat je je inschrijving voor de challenge kan bevestigen! Check je even je spam voor de zekerheid?

Lieve groet,
Marieke