Gratis

Bloei-belletje

Is het jouw tijd om tot BLOEI te komen als coach? Plan een kosteloos Bloei-belletje in van 30 minuten. Tijdens het gesprek kijken we samen naar de kansen en mogelijkheden van jouw praktijk én hoe ik jou daar verder bij kan helpen. Via onderstaande knop kun je gelijk een afspraak in mijn agenda inplannen.

Besloten Facebook groep

In de besloten groep ‘Coach in Bloei-community’ verschijn ik met regelmaat live, deel waardevolle tips, plaats inspirende posts, breng jullie op de hoogte van de 'dit-wil-je-niet-missen' activiteiten in mijn praktijk, denk met vraagstukken mee, enzovoorts. Kortom: een heerlijke groep om lid van te zijn! Dien gerust een lidmaatschapverzoek in! Voel je welkom!

Kijkje in mijn keuken

Tijdens het twee uur durende online ‘Kijkje in mijn keuken’ krijg jij de kans om jouw vragen aan mij te stellen. Deze avond is vol inspiratie, tips, eerlijke en oprechte informatie die je gelijk kunt toepassen voor jouw eigen praktijk (to-be)! Deelname aan deze avond is gratis én vrijblijvend! Wil je weten wanneer er weer een ‘Kijkje in de Keuken’ wordt georganiseerd? Check mijn agenda!