Jubileum Actie!

10 jaar zelfstandig ondernemer, dat mag gevierd worden! Als ik terugkijk naar het begin van die reis én waar ik nu sta, kan ik alleen maar zeggen dat ik het niet had willen missen. Wat ontzettend leerzaam, indrukwekkend, confronterend, inspirerend en soms irritant.

Graag vier ik dit jubileum ook met jou! Dus ik heb iets tofs bedacht:

  • In de maand augustus én september zal ik je wekelijks een opdracht geven waar je mee aan de slag mag.
  • De opdrachten die je van mij ontvangt, nemen in de basis niet al te veel tijd in beslag. Tenzij je er zélf voor kiest om het héééél uitgebreidt te doen!
  • De opdrachten zijn gebaseerd op positiviteit, plezier maken, anderen inspireren, jezelf inzichten geven, kortom: iedere week een heerlijke portie sprankeling en inspiratie. 
  • Je wordt lid van een speciale Facebookgroep (Jubileum Club), waarin ik de opdrachten plaats. Mocht je geen FB account hebben: géén zorgen. Ik zorg ervoor dat jij op een andere manier alsnog je opdracht ontvangt!
  • Eind september sluiten we af met de online masterclass 'Manifestatie Magie' (t.w.v. 97 euro), waarin ik je meeneem in de wondere wereld van manifesteren. Dit is de kers op de taart!
  • (Psstttt.... Haha, waarschijnlijk zal ik je vast meer in de watten leggen. Daar word ik altijd zo blij van! Laat je verrassen!)

Ik beloof je twee maanden een heerlijk positieve energie mét veel plezier en sprankels. Daar kunnen we nooit genoeg van hebben toch?

Tja, die investering: die is ook om blij van te worden! Je kan je tot uiterlijk 25 juli opgeven! De investering is €22,22 excl btw. Een schijntje voor dat wat je er allemaal voor krijgt!

Wees welkom!
(Hou je mailbox goed in de gaten! Soms komen de mailtjes in de spam terecht!)Subtotaal
BTW
Totaal