Sprankeldag

Een verfrissend verbindende en inspirerende live dag met een select gezelschap.

Samen met een mooi gezelschap van vrouwen: verbinden, terug naar jouw essentie én je laten inspireren!

'Super bedankt voor de mooie bijzondere Sprankeldag! Het was zó fijn om erbij te mogen zijn en dit met elkaar te beleven. Na deze dag voel ik meer liefde en zachtheid naar mezelf. Een sterk gevoel dat ik alles al in me hebt. En ook wat ik te doen heb, waar ik graag naar toe wil werken. Met veel inzichten en inspiratie weer naar huis. Heel fijn om jou in het echie te ontmoeten! De liefde en aandacht die je erin hebt gestoken, heb ik gevoeld. Dank je wel!'

Voor wie is deze dag?

Je bent positief, leergierig en enthousiast ingesteld! Je durft open te staan voor nieuwe inzichten, je bent niet bang om in de spiegel te kijken, je bent toe aan een dag verbinding met vooral jezelf én zo nu en dan ook met andere vrouwen. Je wilt een heerlijke boost voor jezelf, jouw zelfvertrouwen, jouw zelfliefde én meer.

Wat levert deze dag jou op:

  • Je gaat met een enorm positief en energierijk gevoel naar huis, vol in verbinding met jezelf.
  • Je ervaart deze dag als een absoluut cadeau voor jezelf.
  • Een enorm waardevolle boost voor jouw leven, waarin je weer helder hebt wat je te doen staat!
  • Helderheid in jouw essentie: Wat is het pad wat bij jou past?
  • Een flinke portie inspiratie om mee te nemen naar huis, zodat je ook thuis de tools hebt om met jezelf in verbinding te blijven.

Wat hoort er ook bij deze dag:

  • Deze dag leg ik je in de watten: ik zorg voor een verantwoorde, voedzame lunch. Gedurende de dag zijn er uiteraard ook kopjes koffie/thee/water én heerlijke lekkernijtjes beschikbaar.
  • Een fijn gevulde goodybag! (daar hou ik zó van) Haha, dit zorgt er toch écht voor dat je erbij wilt zijn!

Ja, ik kan je nog véél meer vertellen, al doe ik dat lekker niet. Laat je aangenaam verrassen! Het wordt een dag om nooit te vergeten.

Aantal plekken

Ik heb plaats voor 10 personen!
Nog maar 4 plekken over!

Investering

De investering 147 euro excl btw.

EARLY BIRD: geef jij je op vóór 15 september 2022, dan betaal je 107 euro excl btw. Gebruik de kortingscode EARLYBIRD22 om in aanmerking te komen voor de korting...

(N.B. Ben jij geïnteresseerd in de Sprankeldag, maar wil jij als niet-coach / particulier deelnemen? Neem dan even contact met mij op! Er geldt namelijk een ander tarief voor jou!) 

Wanneer? zondag 25 september 2022.
Hoe laat? 11 tot 16:30 uur
Waar? Dobber 9, Obdam, Noord Holland
Subtotaal
BTW
Totaal