Marieke de Boer Paardekooper

Dit ben ik!

Mijn naam is Marieke de Boer Paardekooper. Sinds 2012 had ik mijn eigen coachingspraktijk voor het begeleiden van hooggevoelige gezinsleden. In de loop van deze jaren is mijn praktijk tot een absoluut succes uitgegroeid. Inmiddels is mijn praktijk overgedragen aan een enthousiaste opvolger, die met evenveel energie en passie de hooggevoelige gezinsleden coacht.

Waarom kies ik er nu voor om coaches te helpen hun eigen praktijk neer te zetten?

Om hun droom waar te gaan maken? Om vanuit hun hart anderen te gaan helpen?

De ontwikkelingen in mijn eigen praktijk hebben mij met vallen en opstaan heel veel opgeleverd. Mijn hooggevoelige karakter was daarin ook zeer bepalend! Ik leerde na verloop van tijd dat dé marketingtrucjes voor mij niet werkten. Dat de vaste kaders mij niks opleverden (behalve minder zelfvertrouwen als het mij niet lukte om het succesvol in te zetten).

Na verloop van tijd kwamen er al meer coaches ‘als vanzelf’ op mijn pad en wilden graag van mij leren. Ik ben een voorbeeld voor deze coaches! Dat raakt mij, zo heb ik mezelf nog nooit gezien!

 

De uitdagingen van een coach

Er zijn zoveel ontzettend waardevolle coaches! Al lopen heel veel coaches tegen enorme uitdagingen aan, mede door hun eigen hooggevoelige karakter. Zij raken de verbinding met hun eigen essentie kwijt. Ze zijn zoekende, hun onzekerheid groeit door de gang van zaken. Ze worden afgeleid door succesvertragers. Ze vragen niet makkelijk om hulp en denken alles alleen te moeten doen. Ik weet er alles van…

Weet je waar ik in geloof?

Ik weet dat het jou ook gaat lukken om jouw eigen praktijk met succes neer te zetten! Ik help je graag op weg. Samen kijken naar jouw essentie én het pad wat jij mag gaan volgen naar een succesvolle praktijk. Je hebt het goud al in handen! Ik wil je het graag laten voelen:

"Voel de weg die bij je past!"